BAŞKAN AVCI'DAN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN AVCI

GEBZESPOR KULÜBÜ BAŞKANI RECEP AVCI, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYIMLADI.

Başkan Avcı, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere ve spora verdiği öneme dikkat çekerek verdiği mesajında " Dört bir tarafı işgal edilmiş vatanın evlatlarının küllerinden yeniden varoluş için verdikleri tarihte emsali görülmemiş bir mücadelenin ilk adımıdır 19 Mayıs. Bir avuç Türk askerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk idaresinde Anadolu'ya çıkmalarının 102 yılını kutluyoruz. Bu cesur, kararlı ve özgürlüğüne aşık milletin evlatlarının lider olarak seçtiği ve sonunda büyük bir zaferle sonuçlanan kurtuluş mücadelisinin yıl dönümünün gençlere armağan edilen bir bayram olması çok hassas bir mesaj içermektedir. bu ülkenin geleceği ve istikbali olan gençlere armağan edilen şanlı tarihimizin bugününün anlam ve önemini gelecek kuşaklara anlatabilmeliyiz.

Bu bayramın bizi hüzünlendiren tek yanı ise yaşanan pandemi süreci nedeniyle idarecilerin kararı doğrultusunda 10 binlerce gencin spor yapabilmesine imkan verilmemesidir. Spor bayramında gençler maalesef boynu bükük kalmıştır. 

Umarım ve temenni ederim ki bir dahaki bayramda idarecilerin olağanüstü gayreti ile özlediğimiz bir bayramın coşkusu ve heyecanı içinde oluruz.

Gençlerimizin, spor camiamızın ve aziz milletimizin bayramı kutlu olsun."