Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ile birlikte kulüp yöneticileri Bülent Özdemir, Oktay Torun, İzzet Yıldırım, Fatih Soylu, İrfan Yormaz, Teknik Direktör Ethem Kılıç, Antrenör Özgür Er, Şener GYD Yöneticileri Şenol Yılmaz, Suzan Denizhan, Sibel Süygün’ün yer aldığı heyeti kabul eden KBB Başkanı Doçent Doktor Tahir Büyükakın, Şener Yılmaz ve iş dünyasının temsilcilerinden oluşan yönetim kurulu tebrik ederek başarılar diledi.
Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak durması için sporun önemli bir etken olduğunu belirten Başkan Büyükakın “ Sizi tebrik ediyorum. Yaptığınız işi, yatırımlarınızı takdir ediyorum. Bu yatırımların sonucunda elde edilecek başarı hem gençlerimizin dinamizmini arttıracak hemde kentimizin markalaşmasına katkı sağlayacaktır. Spor kulübü yöneticiliği meşakkatli ve özveri isteyen bir uğraş. Bu anlamda hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” Dedi. Başkan Büyükakın, 2024 yaz sezonunda düzenlenecek Geleneksel Şener GYD Halı Saha Turnuvasına ve finaline katılmayı umduğunu sözlerine ekledi.
Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ise Başkan Büyükakın’a işi dilekleri için teşekkür ederek kulüp bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları, planladıkları projelerini anlattı. Yılmaz, masa tenisi, voleybol, kadın futbol takımlarını oluşturma çalışmalarının hızla devam ettiğini, tesisleşme çalışmalarına ise 2024 yılı itibariyle start vereceklerini dile getirdi.
Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ve beraberindeki heyet KBB Başkanı Doçent Doktor Tahir Büyükakın’a A futbol takımının formasını hediye ettiler. Heyeti temsilen TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, Malazgirt zaferinin yıldönümü törenleri nedeniyle il dışında bulunan ve 26 Ağustos tarihinde gerçekleşen Şener GYD Halı Saha Futbol Turnuvası finaline katılamayan Başkan Büyükakın’a hazırlanmış plaketi kendisine takdim etti.