Başkan Gökçe: Geleceğimiz İçin En Değerli Yatırım, İnsan Yetiştirmektir

Başkan Gökçe: Geleceğimiz İçin  En Değerli Yatırım, İnsan Yetiştirmektir

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında ilçedeki din görevlileri ile bir araya geldi

BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle düzenlenen programda Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ilçedeki din görevlileri ile bir araya geldi. Yelken Kafe’de düzenlenen program Başkan Gökçe’nin yanı sıra Derince İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçede görev yapan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti. Programa katılan konuklarla selamlaşan ve sohbet eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, din görevlilerine hizmetleri için teşekkür etti. Programda ilk konuşmayı yapan Derince İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı, davetlerinden dolayı Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye teşekkür ederken, din görevlilerinin yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ise yaptığı konuşmada “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Sizler çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Benim de her zaman söylediğim gibi en büyük yatırım betona, ranta yapılan değil, insana, çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın, gelecek neslimizin yetişmesinde din görevlilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük bir rol üstleniyor. Bu iki mesleği kutsal sayıyoruz. Ben de bir yerel yönetici olarak geldiğim günden beri sizlerin yanındayım. Toplumun manevi yükünü omuzlayan din görevlilerimizin haftasını kutluyor, bundan sonraki süreçte de hizmetlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN 1-2-3: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında ilçedeki din görevlileri ile bir araya geldi.

 

BİRLİKTE 1-2-3: Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Başkan Gökçe’nin ev sahipliğinde düzenlenen program Yelken Kafe’de gerçekleşti.