BAŞKAN KAYA, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KAYA, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE GEBZEMİZİN İLK ŞEHİDİ, HEMŞERİSİ NUMAN DEDE'NİN KABRİNİ DE ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYAN BAŞKAN KAYA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI.

Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Ramazan bayramı arefesinde Gebze şehitliğini ziyaret etti. 

Sokağa çıkma kısıtlamasından bayram nedeniyle muaf olan şehit aileleri ile sohbet eden Kaya " Aziz milletimizin bekası için şehadet şerbetini içen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir" dedi.

Akrabası ve çocukluk arkadaşı Gebzemizin hain teröre verdiği ilk şehit olan Merhum Numan Dede'nin kabrini de ziyaret eden Kaya duygusal anlar yaşadı.

Kaya yaptığı kısa açıklamada " Hain terörün bizlerden kopardığı sevdiklerimize üzülüyoruz. Terörü, iş birlikçilerini yok etmek için gece gündüz büyük bir gayretle mücadele eden tüm emniyet teşkilatımıza ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarına Allah yardım etsin. Hepsine duacıyız. Merhum Numan Dede, gözü pek bir yiğit bileği bükülmez bir aslan parçası idi. Onun ve tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Arefe günü hep şehitlerimizi hem de ailelerini yalnız bırakmamak için buradaydık. Duygu dolu anlar yaşadık. Lanet olsun bölücü hainlere ve iş birlikçilerine."dedi.