BAŞKAN TÜREL; "EKONOMİK OLARAK ÇIKMAZA GİRDİK"

BAŞKAN TÜREL;

Mustafa Türel, “Yeni yönetim ve başkanlık divanıyla beraber seçim startı da verilmiş oldu” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlık Divanı, Mustafa Türel başkanlığında Gebze basınıyla buluştu. Kongre süreci yaşadıklarını ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu ağırladıklarını belirten Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Yeni yönetim ve başkanlık divanıyla beraber seçim startı da verilmiş oldu” dedi.
Gelen gideni aratmaya devam ediyor 
Sözlerine devam eden Mustafa Türel, “Öncelikle geçtiğimiz günlerde servis kazasında hayatlarını kaybeden öğrenci kardeşlerime Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Dünkü fırtınada cami kubbesinin çökmesi sonrasında yaralananlara da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ülke gündemine gelince, ülkemizin en önemli gündemi ekonomi. Gerçekten ekonomi büyük bir çıkmazın içine girdi. Ekonomi yönetiminde gelen gideni, her geçen gün de bir öncekini aratır hale geldi” ifadesini kullandı. 
Eleştirilerini sürdüren Başkan Türel, “Artık fiyatlar haftadan haftaya değişmiyor, günden güne değişiyor dün pusula şaştı dolar 13.5 seviyesini gördü. İktidara gelmeden önce eleştirdikleri ne kadar olumsuzluk varsa; ülkemize ve insanımıza bugün onları ve daha fazlasını yaşatır hale geldiler. Ülkede her yerde kuyruklar var, yerelde ve genelde gidişatımız hiç iyi değil, Gebze ve Gebzeliler de her açıdan zor zamanlar geçiriyor” diyerek sözlerini tamamladı.