BATIYAKASINDA GÜNDEM SADIK GÜVENÇ

BATIYAKASINDA GÜNDEM SADIK GÜVENÇ

Geçtiğimiz aylarda partisinden istifa ederek bağımsız kalan Gebze Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç'in siyasi hayatına hangi partide devam edeceği bölgemiz siyasetinin 1 numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor.

Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Sadık Güvenç, bir süre evvel partisinden istifa etmişti. Bağımsız meclis üyesi olarak görevine devam eden Güvenç'in geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile samimi sohbetleri ve ardından bu fotoğrafın sosyal medyada yayınlanması " Güvenç, MHP'ye göz mü kırpıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Gebzespor başkanı Recep Avcı, MHP Gebze ilçe başkanı Büleht Özdemir ile objektiflere poz veren Güvenç'in daha sonra ikili ile uzun süre sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. 

Siyasi hayatına devam etme kararında olduğu bilinen bağımsız meclis üyesinin bölgemiz siyasetini yakından takip edenlerin akıllarındaki bu soruyu önümüzdeki günlerde cevaplandırması ve siyasi tercihini kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.