Birikim Okulları, EJERCongress 2024'e Ana Sponsor Oldu

Birikim Okulları, EJERCongress 2024

Birikim Okulları, EJERCongress 2024'e Ana Sponsor Oldu

 

Birikim Okulları, eğitimde geleceğin şekillendirilmesine yönelik önemli bir adım atarak, "Geleceği Tasarlamak: Eğitimde Yapay Zekâ ile Değişen Paradigmalar ve Transhümanizm" temalı EJERCongress 2024'e ana sponsor oldu.

Protokol, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü ve Birikim Okulları Kampüs Müdürü İsmail Kolat tarafından imzalandı. Bu önemli iş birliği, eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımları ve geleceğe yönelik vizyonu güçlendirmeyi hedefliyor.

Birikim Okulları, EJERCongress 2024'ün ana sponsoru olarak, eğitimde yapay zekâ, dijital dönüşüm ve transhümanizm gibi konuların tartışılacağı etkinlikte öncü bir rol üstlenecek. 21- 24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan XI EJERCongress, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü liderliğinde Kocaeli Üniversitesinde gerçekleştirilecektir. Bu sponsorluk, eğitimdeki teknolojik ilerlemelerin ve geleceğin eğitim paradigma değişikliklerinin önemine dikkat çekiyor ve sektördeki ilgili paydaşların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmasını sağlıyor.

Birikim Okulları, geleceğin eğitimine yön verme misyonuyla, bu gibi önemli platformlarda aktif olarak yer alarak, eğitimdeki yenilikleri ve gelecek trendlerini belirleyen bir paydaş olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyo