Birikim Okulları'ndan Fidan Sertifikası

Birikim Okulları

Birikim Okulları, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i Ziyaret Ederek Fidan Sertifikasını Takdim Etti

 

Birikim Okulları'nın Çevreye ve Deprem Bölgesine yatırımları devam ediyor. Bir deprem bölgesi olan Gölcük Belediyesi Başkanına anlamlı hediyesi ile birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Birikim Okulları, doğaya verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Birikim Okulları Başiskele Kampüs Müdürü İsmail Kolat, Lise Müdürü Gökay Samih Piranoğlu, Anaokulu ve İlkokul Müdürü Murat Mısır, İlkokul Müdür yardımcısı Büşra Çakır, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Halıcı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e yeni dönem Belediye Başkanı olması hasebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında, Birikim Okulları Başiskele Kampüsü’nün, Başkan Ali Yıldırım Sezer'e güzel bir hediyesi sunuldu. Deprem bölgesine Başkan Sezer adına dikilen fidanların sertifikası takdim edildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Birikim Okullarına ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti. Bu sertifika, okulun çevre duyarlılığı ve topluma katkı sağlama çabalarının bir belgesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Başkan Sezer Birikim Okulları’na iyi dileklerini sundu.

Ziyarette yapılan konuşmalarda, Birikim Okulları'nın çevre duyarlılığı ve sosyal sorumluluk projelerine vurgu yapıldı. Başkan Sezer'de, okulun çevreye duyarlılığını ve toplum için yaptığı katkıları takdir ettiğini belirtti.

Birikim Okulları temsilcileri, ziyaretin sonunda Başkan Sezer'e teşekkür ederek, gelecekte de benzer projelerde iş birliği yapma umuduyla vedalaştılar.