BTP KOCAELİ KONGRE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BTP KOCAELİ KONGRE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl Yönetimi Gebze Antik Kafede partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl Başkanı Muharrem Can, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İzmit İlçe Başkanı Cahit Barutçu, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gebze İlçe Başkanı Adem Bulut, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Darıca İlçe Başkanı Volkan Yılmaz il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

Toplantıda konuşan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl Başkanı Muharrem Can, “Bölgemizi gezmeye, temaslar kurmaya devam ediyoruz. Dün Kandıra’daydık, Bugün de Gebze’deyiz. Yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu ay sonu itibariyle 5 ilçe konremizi daha tamamlayacağız.Gebze’de önemli bir kadromuz var. Güzel günler yakında diyorum. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş memleketimiz için çok mücadele verdi, şimdi ise başkanımız Hukukçu Hüseyin Baş aynı şekilde çalışıyor. Kendisi geleceğe damga vuracak bir siyasi lider” şeklinde konuştu.

Gebze’de partimize büyük ilgi var

Sözlerine devam eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl Başkanı Muharrem Can “31 Ekim tarihinde il kongremiz olacak. Her zaman çıtamız çok yüksek. İlçe kongrelerimiz de yapılacak. Kndıra. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongrelerimiz olacak. Sizlerden isteğim aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Gebze’ye sık sık gelmeye devam edeceğim. Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” diyerek sözlerini tamamladı.

Gebze büyük bir marka

Öte yandan toplantıda söz alan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, “Toplantı konusunda nazik davetiniz adına teşekkür ediyorum. Belirttiğiniz gibi Gebze çok değerli bir kent, sanayinin başkenti olan bir şehir. Gebze olmadan, Kocaeli olmaz. Gebze olmadan Türkiye olmaz. Bunu her zaman her yerde söyledim. Tarihi değerleriyle, sanayisiyle, potansiyeliyle Gebze büyük bir marka. Ayrıca Gebze siyasete de yön veriyor” şeklinde konuştu.