BTP 'YE GEBZE'DEN YOĞUN BİR İLGİ

BTP

BTP Gebze 'de gerçekleştirdiği üye katılım programıyla adeta gövde gösterisi sergiledi.

BTP İl Başkanı Muharrem Can programda gerçekleştirdiği konuşmasında ev ev,cadde sokak heryerde yoğun bir şekilde sahadayız.Kocaelinin her ilçesinde mahallesinde üye çalışmaları yapıyoruz halkımızın güzel teveccühü var .2021'de ve içinde bulunduğumuz 2022'inin başlarında zam üstüne zam yağmaya devam ediyor. TÜİK'in açıkladığı yüzde 36'lık enflasyona, son 19 yılın rekoru olmasına rağmen AKP tabanı da dahil hiç kimse inanmıyor.

Markette, pazarda, mağazada vatandaşların maruz kaldığı zamlar yüzde 100'leri çoktan aşmış vaziyette...

Kiralar, faturalar aldı başını gitti, yüzde 100'lerin üzerinde artışlar söz konusu...

Önemli bir maliyet unsuru olan akaryakıt fiyatları uçuşta...

Akaryakıta son 1 yılda 46 kez zam geldi, geçen yıl Ocak ayında 396 liraya dolan bir araba deposu bugün ancak 822 liraya dolabiliyor.

Nereye dönsen, ne tarafa baksan zam zam zam...

Serbest piyasa adı altında serbest bırakılan bu zam furyası, her sektörü, her ürün ve hizmeti etkiledi, vatandaşa ise şok üstüne şok yaşattı.

Daha fazla gecikmeden, acilen, değil Türkiye'de dünyada tek çözüm modeli olan Prof. Dr.Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli'ni uygulamalıyız; bu eşsiz modeli uygulayacak olan tek kadro Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) kadrosuna ve Lideri Av. Hüseyin Baş'a fırsat vermeliyiz.

Yoksa Türk milletini çok daha ağır bedeller bekliyor.

EN BÜYÜK DESTEK GEBZE 'DEN

Üye katılım programına ev sahipliği yapan BTP Gebze İlçe Başkanı Murat Öznur şunları söyledi: "Önce vatandaş zenginleşecek. İtibar buradadır. İtibarlı ülke vatandaşı zengin olan ülkedir. Devlet nedir? Devlet sizlerin, bizlerin varlığıyla anlamlı olan kurumdur. O zaman biz devleti yüceltmek için çabalıyorken devlet de bizi zenginleştirmek için çabalayacak. Bu hakkınızı alabileceğiniz bugün bir tane parti var o da Bağımsız Türkiye Partisi'dir." Çok çalışacağız.