BU MİLLET HİÇ EĞİLMEDİ, EĞİLMEYECEK

BU MİLLET HİÇ EĞİLMEDİ, EĞİLMEYECEK

DARICA ARDAHAN İL DERNEK BAŞKANI BÜLENT IŞIK'IN 18 MART MESAJI

Işık mesajında şu sözlere yer verdi.

" Malazgirt'ten başlayan bir tarih yolculuğu ile onbinlerce şehit vererek bu toprakları yurt edinen aziz milletimize 1000 yıldır hain ve alçak oyunlar oynanıyor. Bir asırdan biraz fazla süre önce 1. dünya savaşının maglup tarafı olmak nedeniyle bir fiil işgal edilmek istenilen vatan topraklarının müdafası için canlarını siper etmiş ecdadımızın tüm dünyaya haykırdığı mesajı 106. zafer yılında biz torunları da buradan haykırıyoruz. 

Tarih boyunce ezilmedik. köle olmadık. Bağımsılığımızdan ve karakterimizden asla ödün vermedik. Eğilmeyeceğiz. Ekonomik, iktisadi, siyasi, ahlaki olarak toplulumuza ve milletimize karşı yapılan hiç bir saldırı karşısında pes etmeyeceğiz ve eğilmeyeceğiz. Hiç bir güç, bizim rızamız ve kontrolümüz olmaksızın Çanakkale'den geçmedi ve asla geçemeyecek.

Çanakkale zaferinin mimarı ülkemizin ebedi öhderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. ne Mutlu Türküm diyene, Ne mutlu kendini Türk hissedenlere"