BU NE REZALET?

BU NE REZALET?

Bir süre önce hasarlı olması nedeniyle hizmet binası boşaltılan ve kiralık bir binada hizmet vermeye başlayan Gebze vergi dairelerinde salgın tedbirleri hiçe sayılıyor.

VİRÜS VERGİ DAİRESİNE UĞRAMIYOR MU?

Gebze'de kurulu bulunan vergi dairelerinin hizmet verdiği binada yerlere ve duvarlara pandemi nedeni ile bir çok yazı ve uyarı levhası asılmış olmasına rağmen bina içerisinde yaşanan kalabalık görenleri şaşkına çevirdi.

Yüzlerce kişinin bir anda doluştuğu vergi dairesi hizmet binasında mesafe kurallarının hiçe sayılması tepkilere neden olurken görevlilerin hiç bir uyarıda bulunmaması coronavirüs salgınına adete davetiye çıkarıyor.

BURADA VİRÜS KAPMAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Sınırlı sayıda insanın girmesi ve hizmet alması gereken vergi dairesi binasında yaşanan kalabalık ve salgın tedbirlerinin hiçe sayılması ile ilgili gerekenin yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar ise Gebze kaymakamlığının konuya acil çözüm bulmasıni istiyerek " Hiç mi ders almıyoruz? Şu manzara sadece bu katta. Veznenin önündeki kuyruk. Diğer katları saymıyoruz bile. Yazıktır. Bu virüs insanları öldürüyor. Burası bir kamu kurumu. Bu nasıl bir hal? Buraya sağlıklı giren birinin hasta olmadan virüs kapmadan çıkması imkansız. Yetkililer bu manzarayı bu rezilliği görmüyor mu?" diyerem yaşanan tabloya tepki gösterdiler.