CANLI YAYIN’DA 101. YIL KUTLAMASI

CANLI YAYIN’DA 101. YIL KUTLAMASI

YENİ UMUT ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEYEREK ATA’YI ANACAK. GENÇLİĞE HİTABEYİ HEP BİRLİKTE OKUYACAKLAR.

Özel Yeni Umut Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve velileri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a ayak basarak kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını yakışlarının 101. Yılını Youtube’den hazırladıkları özel programla canlı yayında kutlayacaklar.

“Samsun'dan Anadolu'ya bir GÜNEŞ doğdu” ismi ile internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak Yeni Umut Okullarının Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği 19 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleşecek.

Ülkemizde yaşanan pandemi ile mücadele kapsamında eğitim ve öğretim yılına ara verilmesi nedeniyle digital ortamdan gerçekleşecek kutlama programı Yeni Umut Okullarına ait Youtube sayfasından yayınlanacak. “Samsun’dan Anadolu’ya bir GÜNEŞ doğdu” kutlama programı tüm sosyal medya platformlarından da aynı anda canlı olarak yayınlanacak.

DOPDOLU BİR PROGRAM

Yeni Umut Okullarının canlı yayınlanacak 19 Mayıs kutlama programının sunuculuğunu 10 Fen C sınıfı öğrencilerinden Metehan Karadeniz yapacak.
Yeni Umut Okulları Lise Müdürü Gülcan Yaşar’ın açılış konuşması ile başlayacak program 10 FEN A sınıfından Irmak Öntaş’ın okuyacağı 19 mayıs isimli şiir ile devam edecek.

Azra Seda Bülbül ise programa 19 Mayıs ve Atatürk konulu yazısı ile katılacak.

Olcay Sel ve Begüm Canpolat resim çalışmalarını izleyenlerin beğenisine sunacaklar.

MÜZİK ZİYAFETİ

Ali Öğüt’ün gitarıyla birlikte seslendireceği Edip Akbayram şarkısı“ Güzel Günler Göreceğiz” ile renklenecek 19 Mayıs kutlamaları canlı yayınında ortaokul bölümünden 9. Sınıf öğrencisi Eylül Edinç ise bağlama ise birlikte canlı yayına katılarak Aşık Mahsuni Şerif imzalı “ Sarı saçlım isimli eseri seslendirecek.

YABANCI DİLDE YENİ UMUT FARKI

9. sınıf öğrencileri Levent İzbul, Mert Efe Sap, Elif Tuana Günalp, Efe tay ve Eda Çatlak ise dünyaca ünlü isimlerin Atatürk ile ilgili görüş ve övgü dolu sözlerini İngilizce olarak dile getirecek.

Yeni Umut Okulları bünyesinde görevli yabancı uyruklu eğitimciler Collinz, Safa ve İslam Teacher ise Atatürk hakkında uluslararası alanda dile getirilmiş olan sözleri Türkçe olarak izleyicilere aktaracaklar.

SALI GÜNÜ SAAT 14.00. SAKIN KAÇIRMAYIN.

Lise öğretmenlerinden Nihal Öztürk ise canlı yayınlanacak kutlamalarda Biz Atatürk Gençleriyiz marşını seslendirecek.

19 Mayıs Puzzle çalışmasının icrası, Anaokulu eğitimcilerinin müzik gösterileri, işaret dili ile yapılacak konuşma ve şiir gösterileri, Yeni Umut Okulları spor takımlarının gösterileri ve ATATÜRK’ün Gençliğe Hitabesinin hep birlikte okunacağı Yeni Umut Okulları 19 Mayıs kutlamalarını okulun resmi Youtube kanalından ve tüm sosyal medya platformlarından 19 Mayıs Salı günü saat 14.00’de canlı olarak izleyebileceksiniz.