ÇAYIROVA'DA MİLLET İTTİFAKI BULUŞTU

ÇAYIROVA

Millet ittifakının bileşenlerini oluşturan siyasi partilerin Çayırova ilçe başkanları bir araya gelerek gündeme dair fikir alışverişinde bulundular.

Millet İttifakının temsilcileri hafta sonunda bir araya gelerek gündeme ve Çayırova'ya ait başlıklarda fikir alışverişinde bulundular. 

CHP Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci bölgemizde ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri değerlendirdikleri sohbette Çayırova ilçesinin sorunlarını ve ilçedeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç'ın bir yakınının rahatsızlığı nedeni ile katılamadığı buluşma sonrasında kısa bir açıklama yapan CHP Çayırova ilçe başkanı Soyluçiçek " Çok samimi ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Uzunal, Sayın Aksu ve Sayın Demirci ile Çayırova ilçesinin artık kronikleşen sorunlarını masaya yatırma fırsatı bulduk. İlerleyen zamanda bu toplantıları daha da sıklaştırma ve biraraya gelme konusunda fikir birliği içindeyiz. " dedi.