CHP Çayırova üç fidanı andı

CHP Çayırova üç fidanı andı

CHP Çayırova üç fidanı andı

CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları tarafından bugün "Dar Ağacında Üç Fidan...Denizlerden Günümüze Türkiye" başlıklı bir anma programı gerçekleştirdi. Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen anma programına CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve eşi Müjgan Eniş, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Atasoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, DEM Parti Çayırova İlçe Eş Başkanı Deniz Atalay, CHP Kocaeli Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri, İl ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

 

 

"DENİZ'LER BİZLERİ İLHAM VERİYOR"

Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Sekreteri Araştırmacı-Yazar Av. Tahir Şilkan'ın konuşmacı olarak katıldığı anma programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından ilk olarak CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Atasoy bir konuşma yaparak, "Bugün buradan Türkiye'nin hafızasında kara bir leke olarak devreden Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan'ı anmak için bir araya geldik. Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan adalet ve özgürlük mücadelesi verdiler. Ama maalesef bunun bedelini en ağır şekilde canlarını vererek ödediler. Bu adaletsizlik ve zulüm Türkiye'nin karanlık bir durum işaret ederken aynı zamanda hala devam eden bir mücadeleyi de bizlere hatırlatıyor. Onların cesareti ve fedakarlığı bizlere ilham veriyor" dedi.

 

"DENİZ'LERİN ANILARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

CHP'li Can Atasoy'un ardından CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş konuşarak, "Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının izinden giden gençlik kollarıma bugün burada bu anma programını gerçekleştiren gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Bizler için bedenini siper eden bu üç arkadaşımızın anılarına sahip çıkmalıyız. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının mücadelesi devam ettirerek tam bağımsız Türkiye'yi sağlamak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. CHP'li Binali Eniş'in ardından CHP Çayırova İlçe Yöneticisi Fikri Çelik Can Yücel'in Aşk Olsun Sana Çocuk şiirini okudu. Anma programında son olarak ise Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Sekreteri Araştırmacı-Yazar Av. Tahir Şilkan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının mücadeleleri ile ilgili olarak bir konuşma yaptı.


https://sonkalekocaeli.com/haber/20074578/chp-cayirova-uc-fidani-andi