CHP Gebze Kadınlarda başkan kim olacak?

CHP Gebze Kadınlarda başkan kim olacak?

23 Şubat’ta CHP Gebze İlçe Kadın Kolları yeni başkanını seçecek. Kadınlarda secime kısa süre kalsa da sessizlik devam ediyor.

“Adayım” diyenden çok “Aday değilim” açıklamalarının ardından bakalım kadınların yeni başkanı bu defa kim olacak?

Yeni ilçe başkanını ve gençlik kolları başkanını seçen CHP Gebze, 23 Şubat’ta bu defa kadın kolları için sandık başına gidecek. Seçime kısa süre kalırken adaylıktan çok aday değilim diyen partili kadınlar gündeme gelirken kadın kolları için kim ya da kimlerin aday olacağı şu an için tam belli değil. Partiden alınan bilgiler, birkaç gün içinde bazı sıcak gelişmelerin yaşanabileceği yönünde olsa da siyasette birkaç gün oldukça uzun bir kavram.

ERDOĞAN DEVAM MI?

Partiden alınan bilgiye göre kadın kolları başkanlığı konusunda en fazla dillendirilen isim mevcut başkan Yaşa Erdoğan. Özellikle 31 Mart seçimlerinde ekibiyle beraber gece gündüz koşturan ve partide emek veren Erdoğan adaylık adına ismi en fazla telaffuz edilen isim konumunda. Bu anlamda olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapması beklenen Erdoğan’ın başkanlık adaylığı konusunda kısa zaman içerisinde kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. 

http://www.hedefgazetesi.com.tr/haber-chp-gebze-kadinlarda-baskan-kim-olacak-83683.html