CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Çiler; Kurban Bayramı’nın toplumsal kucaklaşmanın, sevginin ve dostluğun sembolü olduğunu belirtti.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlendiği günlerdir. Vatandaşlarımız Kurban Bayramlarında paylaşmanın sevincini yaşarlar ancak ekonomik zorluklar vatandaşlarımızın bayrama buruk girmesine neden oluyor” dedi.

CHP’li Çiler, “Bayram sabahları ile başlayan neşe ve huzuru başka hiçbir günde bulamayız. Yan yana olmanın, dayanışmanın verdiği güç ile geleceğe umutla ve mutlulukla bakarız. Kurban pazarları gösteriyor ki bu Bayram vatandaşlarımız Kurbanlık alamıyor. Emekli aylığı ile kurban hissesi dahi alamayan emeklilerimizin mutlu olma şansı yoktur. Torunlarına harçlık veremeyen emeklilerimiz bayrama neşe ve huzurla giremiyor” diye konuştu.

CHP’li Çiler, sözlerini şöyle sürdürdü, “Herkesin akşam sofrasına rahatlıkla oturduğu, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, paylaşmanın sevincinin doyasıya yaşandığı sağlıklı günlerde barış, kardeşlik ve birlik duygularıyla kucaklaşacağımız mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.