ÇOCUKLARA ÖZEL BİR MEKAN

ÇOCUKLARA ÖZEL BİR MEKAN

OYUNCAK KÜTÜPHANELERİNİN KURULMASINDA TÜM KOCAELİ'NE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR. Kocaeli Büyük Aile Federasyonu ; her oyuncağa istediği zaman ulaşamayan çocukların çok mutlu olacakları mekanlar hazırlıyor.

Kuruldukları günden bu yana dokundukları her yere sevgi ve mutluluk götüren Kocaeli büyük Aile Federasyonu yine bir ilkin peşihde.

OYUNCAK KÜTÜPHANELERİ

Evet yanlış okumadınız Oyuncak kütüphaneleri.

Tüm Kocaeli'de her oyuncağa ulaşamayan minikler mutlu olsun diye tasarlanmış halikulade düşünülmüş bir proje. bu projenin en önemli ayağını ise şuan bu haberi okuyan sizler oluşturuyorsunuz. Çocukları mutlu edecek bu kampanyada yer almak için federasyonun sosyal medya hesaplarını şimdiden takip edip destek olmak gerekiyor.

Proje ile ilgili açıklamalar yapan Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeyner Aydın Sudan şunları söyledi.

Kullanılabilir durumda olan ve yeni olarak bağışta bulunmak istediğiniz oyuncaklarınızı farklı ilçelerde oluşturacağımız mekanlarda her oyuncağa istediği anda ulaşamayan çocuklarımız için oyuncak kütüphanelerimizi oluşturacağız.

İçerisinde çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak görsel ,fiziksel ve bilişsel gelişimlerine de katkı sağlayacağı oyuncaklar ve oyunlarında yer alacağı merkezlerde annelerimizi de unutmayarak onlarında sosyalleşeceği bir ortam oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Toplumsal farkındalık oluşturarak başlattığımız bu kampanyaya tüm Kocaeli halkının desteğini bekliyoruz.Destekler ve öneriler için sosyal medya hesaplarımızdan iletişime geçebilirler"