DADAŞLAR, HALI SAHAYA İNDİ

DADAŞLAR, HALI SAHAYA İNDİ

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik kolları Başkanı Adem İşsever yönetiminde kurulan Darıca Erzurumlular Halı Saha Futbol takımı sahaya indi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının en etkili yolunun gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak olduğunun altını çizerek kurulan halı saha futbol takımı ile ilgili bilgiler veren Darıca Erzurumlular derneği Gençlik Kolları başkanı Adem İşsever, amaçlarının gençlerin bir araya gelerek sportif aktiviteler ile kaynaşmalarına olanak sağlamak olduğunu belirtti.

 

İşsever açıklamasında “ Mavi Beyaz formalarımızı yaptırarak büyüklerimizinde desteği ile bir halı saha futbol takımı kurduk. Ve idman maçlarımıza başladık. Bölgemizde ve bölgeler arasında yapılacak turnuvalarda yer alkam, spor yapmak, gençler olarak keyifli dakikalar yaşamak gibi bir hedefimiz var. Formalarımızı sırtımıza geçirdik ve terletmeye başladık. Yakın zamanda takım olarak turnuva müsabakalarına hazır olacağız.

 

Projemizi hayata geçirirken bizlere destek olan, ön ayak olan ve destek olan Darıca Erzurum'lular Derneği Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf AKPUNAR'a,

Forma sponsorumuz Vefa Gemi Sahibi hemşerimiz işadamı Sayın Veysel Çınar'a,

Forma ve Tişört sponsorumuz Esayan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı KEDFE Başkan Yardımcımız Erkan Ayan'a, Gençlerin ve gençlik kollarının  her zaman yanında olduğunu gösteren kıymetli abilerimize teşekkür ederiz.”dedi.