DAL TEMAPARK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR.

DAL TEMAPARK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR.

Sektöründe Türkiye ihracat şampiyonu Dal Temapark AŞ.'nin Dilovası Mermerciler Sanayi bölgesindeki yeni fabrikasında montaj çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Türkiye İhracatcılar Birliği'nin son 5 yıldır sektöründe en başarılı firmalara ve temsilcilerine verdiği ödüllere ambargo koyan DAL TEMAPARK AŞ, pandemi dönemi nedeniyle lunapark işletmelerinin kapalı olmasını değerlendirerek uzun süredir projelendirdiği yatırım hamlesini gerçekleştirdi.

İnsan sağlığı ve yaşamının binde sıfır riskle korunduğu lunapark sektöründe özgün projelere imza atan , tüm dünyaya imkan verildiğinde Türk mühendislerin neler yapabileceğini ispat eden Dal Temapark, Dilovası Mermerciler bölgesinde 6 dönümlük kapalı alan üzerine inşa edilen ve teknolojinin son imkanları ile donatılan yeni fabrikasını 2021 yılının sonlarına doğru faaliyete geçirmeyi planlıyor. 

Türkiye'nin ilk lunapark oyuncakları üreticisi olan Dal Temapark'ın yeni fabrikasında imalatta kullanılacak yüksek teknoloji ürünü makina departmanının kurulması ve montajlanmasını bizzat yürüten Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Makina Mühendisi Özcan Dal, gerçekleştirilen yeni yatırımları ile ilgili yaptığı kısa açıklamada " 1958 yılından bu yana 63 yıllık tecrübe ve birikimle teknolojinin son imkanlarını kullanarak imal edilen dev oyuncakların yanı sıra bizimle mesai harcayan Türk mühendis arkadaşlarımız ile yepyeni oyuncak modelleri, eğlence parkurları projelendiriyoruz. Yeni fabrikamız yıl sonuna kadar faaliyete geçecek ve biz Dal Temapark olarak dünyanın her köşesine oyuncaklarımızı ihracat etmeye, insanların aileleri ve sevdikleri ile birlikte heyecan, coşku, adrenalin ve mutlluk dolu anlar yaşamasına vesile olacağız."dedi. 

Açıklamalarının sonunda pandemi nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Dal," Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Sağlık ordumuza kolaylıklar temenni ediyorum. Tedbirler ve aşılama ile bu illetin el birliği ile üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.