DARICA ARDAHANLILAR BİR İLKE İMZA ATTI

DARICA ARDAHANLILAR BİR İLKE İMZA ATTI

DAİD – Darıca Ardahan İl Derneğinin ikincisini gerçekleştirdiği “ Gönül buluşmalarında” bir ilk yaşandı.

Kahvaltı ikramlı Gönül Buluşmalarının bu haftaki konukları Darıca ilçesinde kurulu siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri idi.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe başkan yardımcısı Ufuk Şubaşı, İlçe yönetim kurulu üyesi Halim Ceyran, CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Çelik, il yönetim kurulu üyesi Mert Bayrakdağ, Darıca İlçe başkanı Gökhan Aktaş, HDP İl Yöneticisi Hadi Üren, İl Disiplin Kurulu Üyesi Hikmet Koçak, Darıca İlçe Başkanı Erkan Şık, İlçe yöneticisi Menderes Aydın, Saadet Partisi Darıca ilçe başkan yardımcısı Baki Koçak, Deva Partisi Darıca Teşkilat Başkanı İbrahim Karan, ilçe yönetim kurulu üyesi Yavuz Yılmaz, Gelecek Partisi Darıca ilçe başkanı Zeynep Subaşı, Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Burhan Aslan, Darıca Teşkilatma Başkanı İbrahim Taşören, ilçe yönetim kurulu üyesi Osman Yıldız’ın aynı masanın etrafında bir araya gelerek pazar kahvaltısını hep beraber yaptıkları gönül buluşması Darıca ilçesinde bir ilk olarak tarihe geçti.

Gönül buluşmalarına ev sahipliği yapan ve konukları ile tek tek ilgilenen Darıca Ardahan İl dernek Başkanı Bülent Işık yaptığı kısa konuşmada “ Türkiye’nin hangi coğrafyasından gelmiş olursak olalım, hangi siyasi görüşü yaşıyor olursak olalım Darıca’nın yarınlarının inşasında ilçemizin ve ilçemiz halkının menfaatlerine ortak akılla hizmet edebilmeliyiz. Türkiye’de 37 vilayetten büyük bir ilçede yaşıyoruz. Bu durumun artıları kadar eksileri de bulunuyor. Kentimiz her gün iç göç alıyor. Bu iç göç ile birlikte ihtiyaçlar artıyor. Sizler siyasiler olarak kentimize daha çok sahip çıkmak ve  daha çok hizmet odaklı olmak zorundasınız. Bugün bu masanın etrafında farklı renklerde siyasetin farklı rozetleri altında halka hizmet etmek için mücadele eden sizlerin milletin menfaatleri doğrultusunda asgari müştereklerde bir araya gelebilmeniz gerektiğine inanıyoruz. Bugün bu toplantıdaki şu görüntü her konuda tartışabileceğimizi, sorunları tespit edebileceğimizi ve çözüm yollarını ortak akılla bulup hayata geçirebileceğimizi gösteriyor. Hepinize Darıca’mız adına bu masanın etrafında buluşarak bir ilke imza attığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kısa zaman aralıkları ile benzer programlar ile farklı alanlarda bölgemize hizmet eden isimleri gönül buluşmalarında bir araya getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Gönül buluşmalarına katılan tüm siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri Darıca ilçesinde ilk kez gerçekleşen böyle bir organizasyondan duydukları memnuniyeti ifade ederek siyasetin bir araç olduğunu amacın ise Darıca’ya ve ülkemize hizmet olduğunun unutulmaması gerektiği konusunda birleştiler. Ardahanlılara teşekkür eden siyasi parti temsilcileri bu tür etkinliklerin zaman içinde tekrarlanmasının faydalı olacağı kanaatlerini dile getirdiler.