DARICA KARSLILAR DERNEĞİ AÇILIYOR

DARICA KARSLILAR DERNEĞİ AÇILIYOR

Kısa Adı KARSDER olan Darıca Kars ili ve ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmet binası 30 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete giriyor.

Yönetim Kurulu Başkanlığını bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Ali Şen'in üstlendiği Darıca Kars İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni hizmet binası ve lokali 30 Ekim Cumartesi günü yapılacak törenle hizmete girecek.

Açılış töreni ile ilgili gazetemiz muhabirine kısa bir açıklama yapan Dernek başkanı Ali Şen " Hemşerilerimize ve Darıcalılara yakışır bir dernek binası hazırladık. Amacımız Bölgemizin kültür ve geleneklerini yansıtarak doyduğumuz kentte yaşatmayı sürdürmek. Bu dernek binası hepimizin. Bölgemize gelip GTÜ'de, KDÜ'de eğitim gören öğrenci hemşerilerimize katkı sağlamayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek yaşadığımız kentlerde yaşam kalitesinin arttırılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Özellikle sosyal yardımlaşma anlamında önemli farklı ve örnek olacak projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz.  

30 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'de gerçekleşecek dernek binası açılışımıza tüm hemşerilerimizi bir kez daha sizler aracılığı ile davet ediyorum. Kentimize, hemşerilerimize hayırlı olsun." dedi.

Darıca KARSDER'in 30 Ekim Cumartesi hizmete girecek binası Kazım Karabekir Mahallesi,İstasyon caddesi no:6 adresinde bulunuyor. Açılışa katılmak ve bilgi almak isteyenler 0537 555 52 55 numaralı telefondan Adnan İşçi'ye ulaşabilirler.