İKİ ÖNEMLİ PROGRAMA KATILDI
Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, hafta sonu düzenlenen etkinliklere katılarak dernekleri yine yalnız bırakmadı. İlk olarak Kocaeli Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 1. Olağanüstü Genel Kurula katılan Başkan Gökçe, ardından Çenedere Mesire Alanı’nda gerçekleşen Kocaeli Gümüşhane Dernekleri Piknik Şöleni’ne iştirak etti.
SERHAT İLLERİ GENEL KURULU
Kocaeli Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği’nin düzenlediği genel kurula Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı ve İlçe yöneticileri ile katılan Başkan Gökçe, “Derneğimizin daima birlik ve dayanışmaya örnek olan çalışmalarına destek sunan herkese teşekkür ediyorum. Görevi devreden önceki başkanımız Fuat Katkay’a teşekkür ediyor, yeni seçilen dernek başkanımız Anıl Aydemir Ertürk ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
KOCAELİ GÜMÜŞHANE DERNEKLERİ
Çenedere Mesire Alanı’nda gerçekleşen Kocaeli Gümüşhane Dernekleri Piknik Şöleni’ne Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve ilçe yöneticileri ile katılan Başkan Gökçe, burada vatandaşlarla sohbet etti. Folklor ekibi ve düzenlenen etkinliklerle renklenen şölenle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe, “Bu anlamlı etkinlik için dernek başkanlarımıza ve değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.