DEVA GEBZE, BABACAN MİTİNGİNE HAZIR

DEVA GEBZE, BABACAN MİTİNGİNE HAZIR

CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK GEBZE MİTİNGİ ÖNCESİ DEVA PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

HABER - FOTO : OSMAN KAYA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Cumartesi günü Gebze’de gerçekleştireceği miting öncesinde DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sanem Oktar, Mehmet Emin Ekmen ve GMYK üyesi Ali Ufuk Yaşar ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya ilçe başkanı Kemal Memiş ve il başkanı Adem Koç da katıldı.

“BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ”

Cumartesi günkü miting için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, yer konusunda bazı problem oldu, yaşandı. Biz bu üzücü şeylerle muhatap olmak yerine enerjimizi mitingimize veriyoruz. Mevlana Kapalı Pazar alanı hepinizin bildiği gibi merkezden uzak bir yerde, ama DEVA Partisi öyle güçlü ki tüm engellemelere karşın, en güzel ve en güçlü şekilde mitingini yapacak, herkes görecek, Gaziantep’te de aynı şeyler yaşandı, ama oradaki coşku eminim Gebze’de de yaşanacak, Cumartesi günü çok ses getirecek bir mitin yapacağız, DEVA kadroları çok güçlü ve her işin üstesinden gelir” şeklinde konuştu.

“BASIN OLMAZSA HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar da konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başlarken “Ülkemizde basın özgür değilse, basın işini hiçbir şekilde rahat yapamıyorsa hiçbir şey olmaz, hiçbir ülkede olmaz, basın yanlışları tarafsız şekilde kamuoyuna sunacak ki yanlışlar yapılmasın. Ben her birinize teşekkür ederim günlerdir bizlerin sesi oldunuz, bizleri kamuoyuna anlattınız. Her birinize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz, biz bugüne kadar basın sesini zor duyuran bir partiyiz, inanıyorum bu zor zamanlar sona bulacak. Mitingimize odaklandık artık saatler kaldı. Çok güzel bir gün yaşayacağımıza inanıyor, tüm DEVA Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 “BİZ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMIYORUZ”

Toplantıda söz alan il başkanı Adem Koç, çok yorulduklarını ama bunun tatlı bir yorgunluk olduğunu ifade ederek “Gece gündüz çalıştık, zor günler yaşadık, tatlı yorgunluk bunlar, mitingimizi engellemeye çalışanlar bizlerin eforuna efor kattı, daha fazla çalıştık” ifadesini yaparken ilçe  başkanı Kemal Memiş de “Bazı üzücü hadiseler var, ben bunlara girmek istemiyorum, afişler, pankartlar malumunuz bir çok yerde, zarar uğradı, bu işlere girmiyoruz, biz işimize bakıyor, bu ülkede bunca sorun varken  bunlarla uğraşanlara bir yanıt vermiyoruz, yanıtı mitingde vereceğiz” ifadesini kullandı.