Dilovası Belediyesi gaza bastı

Dilovası Belediyesi gaza bastı

29. Kurumsal Basın Turnuvası’na kötü bir başlangıç yapan Dilovası Belediyespor, grupta ki son maçında, kadrosunu güçlendirirken, ilk eleme turunda da kolay galibiyet aldı.

Turnuvanın renkli ekiplerinden olan Acayspor’u zorlanmadan geçen ve eleme maçını 6-2 kazanarak, adını çeyrek finale yazdıran ilk ekip olan Dilovası Belediyespor, oynadığı futbolla da rakiplerine göz dağı verdi.
SİNAN BAŞKAN ÇOK HIRSLI
Dilovası Belediyespor takımının turnuvada ki formasını da giyen, eski bir futbolcu, Diliskelesispor’un yeni başkanı, Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, bu yıl ilk kupasını Gebze’den almak istiyor. Diliskelesispor’da da şampiyonluk hedefleyen Sinan Yaşar, Basın Turnuvası şampiyonu olarak, sezona başarılarla başlamayı amaçlıyor. Saha kenarından takımına destek olan ve her maçta, en az futbolcular kadar efor sarf eden Sinan Yaşar, “sakatlıkların olmadığı, sportmenlikle tamamlanacak maçlar oynamak istiyoruz. Önceliğimiz dostlukların kazanması, bunun yanın da Dilovası’na böylesine anlamlı ve değerli turnuvadan şampiyonluk kupası götürürsek, bu da bizi ayrıca mutlu eder. Takımımız yeni yeni oturdu ve bir arada oynayarak, deneyim kazanıyorlar, çeyrek final ve yarı final maçların da çok daha etkili oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.