EMLAK KULÜBÜ ÜYELERİ SERTİKALARINA KAVUŞTU

EMLAK KULÜBÜ ÜYELERİ SERTİKALARINA KAVUŞTU

Genel Başkanlığını bölgemiz emlak sektörünün başarılı isimlerinden Fuat Özdağ’ın üstlendiği EMLAK KULÜBÜ kurucuları ve üyeleri düzenlenen etkinlik ile bir araya geldi.

Türkiye genelinde gayrimenkul sektörünün temsilcilerinin dayanışması, sektörel sorunların çözüm yolları üretilmesi amacı ile geçtiğimiz Nisan ayında kurularak faaliyetlerine başlayan EMLAK KULÜBÜ’nün ilk 60 üyesinin üyelik sertifikalarının takdim edildiği program özel olarak temin edilen muhteşem yatta akşam yemeği eşliğinde gerçekleşti.

Fuat Özdağ’ın yanı sıra Seçil Yeşil, Serhat Öztürk, Gökhan Adıgüzel, Murat Uygun, Mevlüt Bozdağ ve Saim Dırak’ın kurucuları olduğu EMLAK KULÜBÜ’nün üyeleri İstanbul boğazında yat gezisi ile moral depolayıp hep beraber akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Sektörün en güçlü sivil toplum kuruluşu olarak emlak sektörüne katkı sağlamak, değer katmak amacı ile kurulan ve kısa sürede üye sayısını arttıran EMLAK KULÜBÜ’nün, üyeleri bu etkinlikte tanışma fırsatı buldular. Kurucular tarafından ilk 60 üyeye sertifikalarının takdim edildiği programda bundan sonraki çalışmalar ve iş birliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.