“EMSALİ OLMAYAN YAPILAŞMAYA KARŞIYIZ”

“EMSALİ OLMAYAN YAPILAŞMAYA KARŞIYIZ”

CHP Darıca Termal Grup Projesi Plan Değişikliği’ni yargıya taşıdı.

Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından Darıca’ya yapılmak istenen proje ile alakalı, 40 kattan 25 kata çekildiğini ancak bunun da yeterli olmayacağı 12 kata çekileceği şeklinde projede değişiklikler olacağı bilgisi verilmişti. Projeye karşı olduklarını sürekli dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuyu beraberindeki heyet ile Bölge İdare Mahkemesine taşıdı.

Başvuru sonrası açıklamada bulunan Başkan Aktaş; uzun zamandır gündemde olan projeyi halkın hakkını yedirmemek adına karşı çıktıklarını vurguladı. Vatandaşın sesi olacaklarını belirten Aktaş açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Uzun zamandır Darıcamızın gündeminde olan Termal Grup Projesi plan değişikliği ile ilgili bugün ilçe sekreterimiz ve meclis üyelerimiz ile bölge idare mahkemesine başvurumuzu yaparak yargı sürecimizi başlatmış bulunuyoruz.

İmar plan değişikliği tüm Darıcalı vatandaşlarımızı etkilemekte, toplumsal eşitsizlik duygusunu derinleştirdiği gibi adalet duygusunu da yok etmektedir. Hiçbir mahallemizde emsali olmayan bu yapılaşma modeline karşı 14 mahallemizde tüm Darıcalı Yurttaşlarımızla karşı çıkmak görevimizdir.

Adama ve kişilere göre yapılan siyaset anlayışından uzak halk için siyaset yaparak, hiçbir vatandaşımızın hakkını yedirmeyeceğiz ve mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.

Bölgemizde yaşanan alt yapı, üst yapı, elektrik, internet, trafik gibi sorunlarının da çözüme kavuşması adımında da Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak söylemlerimizi ve sahada tüm kadrolarımızla olmayı sürdüreceğiz.

Bizler başta yaşadığımız ilçemiz Darıcamızda vatandaşlarımızın kaliteli hizmet ve yaşam hakkına sahip olduklarını biliyoruz. Buna engel olmaya çalışanların karşında mücadelemizden asla vazgeçmiyoruz.

Gerek yargı önünde gerek mecliste yapılan yanlışların üstüne gidiyoruz. Gerçekleri söylemekten korkmuyoruz, yılmıyoruz.

#GeliyorGelmekteOlan”