EPİLADY, ARTIK GE82E’DE

EPİLADY, ARTIK GE82E’DE

Kadınların vazgeçilmez tutkusu güzellik ve kişisel bakım. İşte EPİLADY, bu tutkuya cevap vermek için GE82E şubesini hizmete açtı.

Makyaja kendi dokunuşlarıyla farklı bir yön veren, güzelliğin ve estetiğin öncü isimlerinden Nuriye Hagi Atak’ın sahibi olduğu EPİLADY Kişisel Bakım Salonu GEBZE şubesi açıldı.

Sektörünün referans firmalarından biri olarak markalaşma sürecini hızlandıran, özgün tasarımları ile yurt içi birçok organizasyonda ödüllendirilen EPİLADY’nin kurucusu ve sahibi başarılı iş kadını Nuriye Hagi Atak, bir süredir kozmetik alanında yerli üretime de start verdi. Markalaşma yatırımlarını aralıksız olarak devam eden Atak, EPİLADY adını taşıyan güneş kremleri, dezenfektan, kolonya ve kozmetik ürünleri imalatı ile de sektöründeki iddiasını giderek arttırıyor.

Sultanbeyli’de kurulu bulunan kişisel bakım salonundan sonra ikinci şubesini Gebze’de açmaya karar veren ve Gebze Yeni Çarşı’da 1209 sokakta 3 katlı toplam 600 metrekare büyüklüğündeki yeni salonunu tamamlayarak hizmete açan EPİLADY konuklarını ağırlamaya başladı.

Yeni Çarşı’da Laz Bakkal’ın hemen arkasında bulunan EPİLADY Kişisel Bakım Salonu, konusunda uzman ekibi ile Gebzelilere hizmet veriyor. 

NURİYE HAGİ ATAK Kimdir?

1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Atak, küçük yaşlardan itibaren güzelliğe olan tutkusunu yıllar içinde sektörünün ilkleri arasına giren bir başarı öyküsüne dönüştürdü. Lise tahsilinin ardından İnanır Güzellik Akademisini tamamladı. Mesleki anlamda gelişimini zirveye taşımak için ustalık ve usta öğreticilik eğitimlerine ağırlık veren Nuriye Hagi Atak, 2015 yılında EPİLADY isimli kendi salonunu açtı. Mesleki eğitim kurumlarında ve güzellik akademilerinde estetik, kişisel bakım, makyaj ve güzelliğin sırları ile ilgili dersler veren Atak'ın hedefleri arasında kozmetik dünyasının en önemli markalarından biri olmak var. 

GÜZELLİK BİR SANATTIR. EPİLADY SANATKAR

“ Bir güzellik merkezine ve kişisel bakım merkezine gittiğimde kendimin almak istediğim hizmet kalitesini düşünerek kusursuz bir müşteri memnuniyeti oluşturduk.” diyen başarılı iş kadını şubeleşme kararı sonrasında Gebze’yi tercih etmelerini de “ Gebze Türkiye’nin en hızlı göç alan kenti. Küçük bir Türkiye mozaiği. Çok kaliteli ve zengin bir portföyü var GEBZE’nin. Yaptığım araştırmalar özellikle kent merkezindeki esnaf yoğunluğu yılların verdiği tecrübe ile bölge halkına hizmet ediyorlar. 40, 50 yıldır aynı adreste hizmet veren bir esnaf kültürü var. Benim de bu bölgede çok sayıda akrabam ve hemşerim bulunuyor. Kalitemiz malum. Bu kalite ve güler yüzlü hizmet anlayışımızı Gebzelilerle paylaşmak onlarla EPİLADY’yi tanıştırmak istedik. Kendi geliştirmiş olduğumuz modeller üzerine iddialı olduğumuz sektörümüzde Gebze’nin bize olan ihtiyacını gözlemledik. Çok geniş ve ferah bir ortamda konuklarımızın kendilerini evlerinde hissedecekleri bir konfor ve asla vazgeçemeyeceğimiz kalitemiz ile Gebzelilere hizmet etmekte iddialı ve kararlıyız. Tüm Gebzeli kadınlarımızı tanışmaya, kahve içmeye davet ediyorum.” Dedi.

Şehit ailelerine, yakınlarına ve engelli vatandaşlarımıza çok avantajlı imkanlar ve hizmetler sunan EPİLADY , bu alandaki katkılarından dolayı da İstanbul’da bir çok ödüle layık görülmüştü.

EPİLADY Gebze ile ilgili bilgi ve randevu almak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, 0262 641 17 21 ve 0533 407 23 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.