Erzincanlılar iftarda buluştu

Erzincanlılar  iftarda buluştu

Erzincanlılar iftarda buluştu

Gebze Dilovası Darıca Çayırova (GEDİDAÇ) Erzincanlılar Derneği, düzenlediği iftar programında kentimizde yaşayan Erzincanlılar’ı aynı sofrada buluşturdu. Muhteşem bir ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Hakan Çil, hemşehrilerine teşekkür ederek, “İyi ki Erzincalıyız” dedi.

Gebze Arapçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Erzincanlılar yoğun ilgi gösterirken, dernek başkanı Hakan Çil gösterdiği sıcak misafirperverlik örneği ile bir kez daha gönülleri okşadı. Masaları tek tek dolaşarak hemşehrilerini selamlayan Çil, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, “Değerli büyüklerim, dostlarım, kardeşlerim ile bir arada olmaktan, aynı sofrada oruç açmaktan dolayı çok mutluyum. Davetimize icabet eden tüm Erzincanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İyi ki Erzincanlıyız” ifadelerini kullandı.

Gerek sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılığı ve önemli projelere öncülük edişi, gerek iş dünyasındaki başarı, gerekse de sivil toplum kuruluşlarındaki başarısı ile Gebze’nin parlayan isimlerinden biri olan Erce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil, Gebze’nin marka değerine yakışan vizyoner yapısı ile takdiri ve övgüyü hak ediyor.