ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ.

ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ.

Bölgemiz siyasetinde bir döneme imzası atan iki isim Esener Eşsiz ve İsmail Aşak , hayırlı olsun ziyaretinde bir araya geldi.

1999 yılında CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak'a partisinin yeni ilçe binasında hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Geçmiş dönemde kendisi gibi CHP Gebze Gençlik Kolları başkanlığı görevinde bulunmuş halen CHP saflarında aktif siyaset yapan isimlerden biri olan Esener Eşsiz, Memleket Partisi Gebze ilçe binasını ziyaret ederek başkan İsmail Aşak'a hayırlı olsun dileklerini ve başarı temennilerini iletti.

İki eskimeyen dost ziyarette Türkiye'deki siyaşi gelişmeleri değerlendirerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, Eşsiz'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek " Bölgemizin siyasi ve toplumsal sorunlarına hakim sevgili dostum Esener Eşsiz ile bu ziyaret dolayısıyla buram buram siyaset kokan bir sohbet gerçekleştirme fırsatı bulduk. Nazik ziyareti ve iyi dilekleri için kendisine teşekkür ediyorum. " dedi.