EXPO OSGB, YENİ BİNASINI AÇIYOR

EXPO OSGB, YENİ BİNASINI AÇIYOR

3 yıl önce bölgemizde hizmete giren EXPO Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Çalışan Sağlık Merkezi’nin yeni hizmet binası 2 Temmuz Cumartesi günü açılıyor.

Bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Barış Kotan’ın sahibi olduğu EXPO OSGB Hizmet binası 2 katlı ve 300 metrekare kapalı alana sahip.

Tam teşekküllü laboratuvarı ile İSG hizmetlerinin yanı sıra işe giriş, işe dönüş, istirahat sonrası dönüş ve sağlık raporu alanlarında hizmet veren EXPO OSGB’NİN Hacı Halil Mahallesi 1202/2 sokak No: 3/A adresinde bulunan yeni hizmet binasının açılışı 2 Temmuz cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek.

Merkezi Gebze’de bulunan Ankara ve Manisa Alaşehir’de şubeleri bulunan EXPO OSGB, 100 kişilik uzman kadrosu ile Türk Kızılay’ı başta olmak üzere 250 firmaya, toplamda 45 bin kişiye İSG hizmeti veriyor.

2 Temmuz günü saat 14.00’de gerçekleşecek yeni hizmet binası açılışının öncesinde kısa bir açıklama yapan EXPO OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kotan “ Türkiye’nin 4 bir köşesinde alanında en başarılı isimlerden oluşan 100 kişilik sağlık kadromuzla iş dünyasına İSG hizmeti vermenin yanı sıra çalışanlara sağlık raporu konusunda tam donanımlı kurumumuzda Sağlık Bakanlığı onayı ile hizmet veriyoruz. Türkiye’de sağlık raporu alma- verme işi artık rakamsal olarak inanılmaz boyutlara ulaştı. Bir sağlık raporu için işe girecek çalışan çok yüksek rakamlar ödüyor. Biz Sağlık Bakanlığı’nca onaylanan tam teşekküllü yeni binamızda işçilerimize, işe girecek olanlara, çalışanlara kaliteli, hızlı ve avantajlı hizmet veriyoruz. Gebze Kızılay Caddesi 1202/2 sokakta cumartesi günü hizmete açacağımız yeni binamızın ve laboratuvarımızın bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm Çözüm ortaklarımızı, dostlarımızı açılış töreninde ağırlayacak olmanın da heyecanını şimdiden yaşıyoruz.” Dedi.