FİLYASYON EKİBİNDEN KADIOĞLU’NA SÜPRİZİ

FİLYASYON EKİBİNDEN KADIOĞLU’NA SÜPRİZİ

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında haftanın yedi günü görev yapan sağlık personelleri  Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU’na doğum günü sürprizi yaptı.

İlçe Sağlık Müdürü KADIOĞLU, Covid-19 sürecinin devam ettiğini ve sağlık personelinin çok yorulduğunu dile getirirken herkesin, hem kendisi hem de başkaları için maske, hijyen, sosyal mesafe kurallarına uyması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Sağlık çalışanlarımız çok yoruldu. Onların moral ve motivasyonunu yüksek tutma adına bu tarz etkinlikler yaparak çalışanlarımızla mutluluklarımızı beraber paylaşıyoruz. Hepinizin bildiği gibi pandemi dolayısıyla sağlık personelimiz haftanın yedi günü yoğun mesailerine devam etmekte ve ailelerine yeterli zaman ayıramamaktalar. Gebzeli vatandaşlarımızın sağlığı için sosyal mesafeye önem vermeleri gerektiğini tekrar hatırlatıyorum. Normalleşme ya da hafif gevşeme kısmı derken tam anlamıyla normalleştiğimizi gözlemlemekteyiz. Dolayısıyla sosyal mesafenin birçok alanda ihmal edildiğini görüyoruz. Bunun akabinde ister istemez rakamlarımızda artışlar görülüyor.”dedi.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

KADIOĞLU konuşmasının devamında; “Sağlığımız açısından önemli bir dönemden geçiyoruz. Tekrar vurgulamak istiyorum, sağlık çalışanlarımız çok yoruldu. Burada en önde savaşan kişiler doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimiz. O yüzden başta kendimiz için sonra sağlık çalışanlarımız ve büyüklerimiz için eskisinden daha dikkatli olmamız gerekiyor. Temas ve maske kuralına uymayan Gebzeli vatandaşlarımıza son bir hatırlatma yapmak istiyorum. Kurallara uymazsak böyle devam edersek kötü günler maalesef bizi bekliyor.” dedi.