FRENCİ ÖMER, ARAÇ SAHİPLERİNİ UYARDI.

FRENCİ ÖMER, ARAÇ SAHİPLERİNİ UYARDI.

Gebzelilerin yakından tanıdığı , otomotiv sektöründe yılların tecrübesine sahip Ömer Emiroğlu, Frenci Ömer araç sahiplerini uyardı.

Otomotiv fren sistemleri sektörünün bölgemizdeki öncü kuruluşu Frenci Ömer'in sahibi Ömer Emiroğlu, muayene zamanı gelen araç sürücülerini uyardı.

Halk arasında doğru bilinen bazı yanlışların olduğunun altını çizen Emiroğlu , araç sahiplerinin her hangi bir mağduriyet yaşamasının önüne geçmek için yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Değerli arkadaşlarımı ve müşterilerimizi, araç sahiplerini muayene konusunda yanlış bilinen bir iki konuda uyararak olası bir mağduriyetin önüne geçmek istedim. .  

1: Aracınızın muayene zamanı X tarihte doldu, siz de o tarihten 1 gün ya da 1 hafta sonrasına randevu aldınız, muayene istasyonuna giderken polis çevirirse size ceza yazabilir, bu kesinlikle polisin insiyatifine kalmış bir olaydır. Eğer plakanızı sisteme girmişse bu cezadan kaçamazsınız, o yüzden tarihlere dikkat edelim.

2: Aracınızı muayeneye soktunuz, maalesef bazı eksiklerden dolayı ağır kusurlu olarak muayeneden kaldınız, size ikinci muayene için verilen 1 aylık sürede trafiğe çıkmanız kesinlikle yasaktır. O belge trafiğe çıkma belgesi değildir, eksiklerinizi tamamlamak için size verilen süredir,  denetime girdiğiniz de  tamamen polisin insafına kalmıştır, ceza yazma hakkına sahiptir ( bu şekilde yazılan yüzlerce ceza var ) Bu tür durumlarda polis memuru arkadaşlar plakanızı sisteme girmeden önce güzel bir dille söylerseniz anlayışla karşılarlar. Bazı arkadaşlar diyecek ki biz sanayiye nasıl gideceğiz ?

Evet arkadaşlar,  ( 1 aylık sürede ) İstanbul'da ikamet edip Ankara'da çevirmeye girerseniz bu cezadan kaçamazsınız, elbette bulunduğunuz ilçede, yakınlarında, sanayide size bu cezayı yazmazlar, yazsalarda itiraz ettiğiniz de haklı çıkacağınızı umuyoruz. Yoksa sanayiye çekici ile gitmeniz gerekiyor." 

 #frenciömer#tuvturk #muayane #trafik