FRENCİ ÖMER’DEN KAMUYA ÖZEL KAMPANYA

FRENCİ ÖMER’DEN KAMUYA ÖZEL KAMPANYA

Gebze’de faaliyetlerini sürdüren Frenci Ömer, Ömer Emiroğlu her yıl gerçekleştirdiği indirim kampanyasının içeriğini bu yıl genişletti.

Gebze Tatlıkuyu mahallesinde fren, balata sistemleri, rot balans hizmetleri alanında faaliyet gösteren Frenci Ömer’de indirim kampanyası Kasım ayı içinde sürecek.

1 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında Frenci Ömer’e araçlarını getiren Öğretmenler, işçilik ödemeyecekler.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Ömer Emiroğlu tarafından gerçekleştirilen kampanyadan pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanları, askeri personel ve emniyet mensupları da yararlanabilecek.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Gebzeli iş insanı Ömer Emiroğlu şunları söyledi.

“ Geleneksel olarak her yıl kasım ayında gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyasını bu yılda sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin gününü bu vesile ile kutluyoruz. Kasım ayı içerisinde aracını Frenci Ömer’e getiren öğretmenlerimiz işçilik ödemeyecek. Kampanyadan pandemi döneminde gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanları, askeri personel ve emniyet mensupları da yararlanacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen öğretmenlerimiz, sağlık çalışanlarımız, askeri personel ve emniyet mensuplarının 0262 643 28 28 - 644 28 28 ve 0541 428 06 28 numaralı telefonlardan randevu almaları gerekiyor. “