FUAT HOCA, ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİNDE

FUAT HOCA, ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİNDE

Bölgemiz eğitim camiasının başarılı ve çalışkan ismi Fuat Binici, GTO Vakfı MTAL'ye veda ederek yeni okulunda göreve başladı.

MEB'in 2020 yılı yönetici görevlendirme okul müdürü atamaları sonucunda Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanan başarılı eğitimci Fuat Binici, bugün görevine başladı.

Yaklaşık 8.5 yıl boyunca Gebze Ticaret Odası Vakfı MTA lisesinde okul müdürü olarak görev yapan Binici, büyük emek verdiği okulundan ayrılırken hayli duygusal anlar yaşadı.

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi müdürü olarak bugün görevine başlayan Binici duygularını şöyle paylaştı. 

" Bugün itibari ile Gebze Ticaret Odası Vakfı MTAL'den Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesine müdür olarak göreve başladım. 8,5 yıl görev yaptığım okulumdaki başta idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, aile birliğime, velilerime, öğrencilerime ve yardımcı personelime tüm emekleri için teşekkür ederim. Bundan sonra yeni okulumda da Allah'tan hayırlı hizmetler nasip etmesini diliyorum. Bir eğitimci bir idareci olarak geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yarınlara hazırlamak için verdiğimiz mesaiyi daha da başarılı bir şekilde inşallah Ülkün Yalçın'da devam ettireceğiz."