GEBZE ATLI SPOR KULÜBÜNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.

GEBZE ATLI SPOR KULÜBÜNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu tamamlayan Gebze Atlı Spor Kulübü yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Tüm üyelerin hazır bulunduğu toplantı sonrasında Basın Yayın ve Medya İlişkileri Sorumlusu Mesut Işık, kamuoyunu bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamalarda bulundu.

“14 Temmuz 2021 tarihinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılarak  aşağıdaki gündem konuları müzakere edilerek karara bağlanmıştır. Alınan kararlar doğrultusunda;

Halit İpek yeniden yönetim kurulu başkanlığına, Kenan Alan Başkan Yönetim Kurulu  Yardımcılığına, Adem Yıldırım Asbaşkanlığa, Ayşe Emine Sultan Çelik Genel Sekreterliğe, Esra Sönmez Muhasipliğe, Prof.Dr.Erol Kabil Veteriner ve Doping hizmetlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, Prof.Dr.Fethi Kadıoğlu Tesisler ve Yatırım İşlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, Prof.Dr.Şafak Sahir Karaahmetoğlu Sporcu Sağlığı ve Rehabilitasyon işlerinden  sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, Prof.Dr.Halil Koyuncu Sporcu Sağlığı ve Rehabilitasyon işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine, Adnan Sak Tanıtım ve Sosyal İlişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine , Mesut Işık Basın Yayın ve Medya İlişkilerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine seçilmişlerdir.

Yönetim kurulumuzun genel kurul sonrası ilk toplantısında aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde toplantımız devam etmiştir.

1-Yeni yönetim kurulunun özel ve kamudaki kurum ve kuruluş ziyaretleri,

2-Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üyelik durumu,

3-30 Ağustos Zafer Bayramı Engel Atlama yarışmalarının düzenlenmesi,

4-Özel Sporcu Merkezinin kurulması için ilgili kurumlara işbirliği teklifinin götürülmesi,

5-Gebze Atlı Spor Kulübü bünyesinde Özel Rehabilitasyon merkezinin kurulması,

6-Yönetim Kurulu toplantı tarihlerinin belirlenmesi noktasında önemli kararlar alınarak yaklaşık iki saat süren yönetim kurulu toplantısı sona ermiştir.

Alınan  kararların hayırlı olmasını diler,1 5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısı ile bu uğurda şehit düşen vatansever değerlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailesi ve sevenlerine sabır, bu acı olayların bir daha vatanımıza milletimize yaşanmamasını diliyoruz."