“GEBZE İÇİN, SAĞLIK İÇİN,HEPİMİZİN İÇİN“

“GEBZE İÇİN, SAĞLIK İÇİN,HEPİMİZİN İÇİN“

Dr. İlhan KADIOĞLU koordinatörlüğünde Gebzenin en işlek kafetarya, lokanta,taksiler, toplu taşıma araçları ile kamuya açık tüm alanlarına tam zamanlı denetimler gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ve Kocaeli Valiliği koordinesinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER öncülüğünde ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU koordinatörlüğünde  Gebzenin en işlek kafetarya, lokanta,taksiler, toplu taşıma araçları ile kamuya açık tüm alanlarına tam zamanlı denetimler gerçekleştirildi. 
Denetimler esnasında Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU’na  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet GÜNER ve Esnaf odası başkanları eşlik etti.
İlçe genelindeki denetimlerin periyodik aralıklarla devam edileceğinin bilgisini veren Kaymakam GÜLER; “Corona virüsü tedbirleri kapsamında artık daha sıkı denetimler gerçekleştireceğiz . Gebze ilçemizdeki bu denetimlerin en önemli amacı Gebzeli vatandaşlarımızı  uyarmak, salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirerek, topyekün  başarıya ulaşmak. Gelinen aşamada ise son günlerdeki vaka sayılarını göz önünde bulundurulduğumuzda, hayatımızın her alanında bu  mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığını görüyorum.” dedi.

GEBZE’DE DENETİMLER ARTIK KESİNTİSİZ VE SÜREKLİ OLACAK

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU ise ; “ Sağlık Bakanlığı’mızın Salgın Çalışma ve Yönetim Rehberi doğrultusunda hazırladığımız formlar ile  süreklilik taşıyacak şekilde kamuya açık tüm alanlardaki işyerlerine tam zamanlı olarak denetimler ve kontroller yapmaya devam ediyoruz. Corana virüsü salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirlerle beraber belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve kurallara en üst seviyede uymalarını sağlaması amacı ile Gebze ilçemizde denetimlerimiz kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde devam edecektir. Denetimler sırasında vatandaşa rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık veriyoruz.” dedi.