GEBZESPOR BAŞKANI AVCI, KONGRE ÖNCESİNDE BASIN İLE BULUŞACAK

GEBZESPOR BAŞKANI AVCI, KONGRE ÖNCESİNDE BASIN İLE BULUŞACAK

Gelecek hafta yapılacak olan Gebzespor olağanüstü kongresi öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret eden kulüp başkanı Recep Avcı,

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve başkanvekili Yaşar Çakmak ile bir araya gelen ve kent protokolü ziyaretlerini sürdüren Gebzespor Başkanı Recep Avcı, gelişmeler ile ilgili basını ve camiayı bilgilendirecek.

Gelecek hafta yapılacak olan Gebzespor olağanüstü kongresi öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret eden kulüp başkanı Recep Avcı, kongre öncesinde basın mensupları ve mor beyazlı camiaya gelişmeleri aktarmak için basın toplantısı düzenleyecek.

Büyükakın’ın yanısıra başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Emniyet Müdürü Uğur Bilgili başta olmak üzere ilçemizde kurulu bulunan daire müdürlüklerini, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Gebzespor ile ilgili görüş alışverişinde bulunan başkan Recep Avcı, ziyaretleri sonrasında yaşanan gelişmeleri ve kongre öncesinde son durumu düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna, camia temsilcilerine ve basın mensuplarına aktaracak.

Başkan Avcı’nın önümüzdeki günlerde basın toplantısının düzenleneceği tarih ve yer konusunda açıklama yapması bekleniyor.