GELENEK BOZULMADI

GELENEK BOZULMADI

Pandemi nedeniyle Ramazan ayında gerçekleşmeyen basın ile buluşmalarının 15. sini tertip eden Ali Kemal Aydın'ın programına basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Gebze'nin renkli simalarından, GTO eski meclis üyesi , iş insanı Ali Kemal Aydın, 15 yıldır geleneksel hale getirdiği basın buluşmasını 11 Haziran Perşembe günü aksamı Hacı Halil mahallesinde bulunan Teknn Döner Salonunda gerçekleştirdi. Türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle hazırlanmış akşam yemeğiini hep birlikte tadma fırsatı bulan gazeteciler uzun bir aranın ardından hasret giderdiler. 

Gebzeli İş insanı Ali Kemal Aydın uzun yıllardır aralıksız olarak gerçekleştirdiği basınla buluşma toplantılarının 15’incisini geçtiğimiz Perşembe akşamı gerçekleştirdi. Her yıl Ramazan ayında gazetecilerle buluşan ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın, koronavirüs nedeniyle toplantıyı ertelemişti.

Aydın, basınla buluşma toplantılarının 15’inci ve sonuncusunda yine çarpıcı mesajlar yaptı.Aydın, ayrıca toplantıya davet ettiği Kişisel gelişim uzmanı Yazar Haluk Öztekin’in ‘Farkındalık’ isimli kitabını da gazetecilere dağıttı.

Geçmiş dönemde Gebze Ticaret Odası meclis üyeliği de yapan Ali Kemal Aydın, başarılı, çalışkan ve etkili bir meclis üyesi profiliyle hafızalarda yer tutmuştu.

GEBZE İÇİN MÜCADELE ETTİM

Gebzeli işadamı ve GTO eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, hem iş hem sosyal hayatta Gebze için mücadele ettiğini belirterek, “İş hayatımda ve ticaret odası meclis üyeliği dönemimde daha yaşanabilir bir Gebze için mücadele ettim. Gebze’nin sorunlarının çözümü için bu şehirde yaşayanların birlik-beraberliğinin, sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemli olduğunu vurguladım. İnsanlarla samimi duygu düşüncelerle ilişki kurmak bana hep can ve heyecan keyif vermiştir. Hayatım boyunca ben değil biz kavramının doğruluğuna inandım. Kontrolsüz güç güç değildir, her konuda dünya değişirken değişmeyeni bizim değiştirmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

SİYASİ PARTİLER VE SEÇİM SİSTEMİ DEĞİŞMELİ

Ülkemizdeki genel sorunlara da değinen Aydın, “Tüm siyasi partiler ve seçim sistemi yenilenmelidir. TBMM, belediyeler, sanayi ve ticaret odaları, vakıf ve dernekler, SİAD’lar kanunlarının son kullanma tarihlerinin geçtiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

GAZETECİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Ali Kemal Aydın toplantıya ayrıca oğlu Ahmet Aydın ve kişisel gelişim uzmanı Haluk Öztekin’i de davet etti. Yazar Haluk Öztekin, Gebzelilere kısa bir sunum yaparken, toplantı sonunda ‘Farkındalık’ isimli kitabını da imzalı olarak hediye etti.

Toplantıda söz alan Gebzeli usta gazeteci Mustafa Arslan geçmiş 15 yıllık basın buluşmalarının anısına iş adamı Ali Kemal Aydın’a tüm bölge basın mensuplarını temlsilen bir plaket takdim etti. İş dünyasında başarıları ile adından söz ettirmeye başlayan Ali Kemal Aydın’ın oğlu Ahmet Aydın’da bu önemli toplantıda babasını yalnız bırakmadı. Gazeteciler geleneği bozmayan ve pandemi süreci sonrası kendilerine büyük moral veren bu yemeği tertip eden Aydın’a teşekkür ederek,15 yıl boyunca gazetecilerle bir araya gelen Ali Kemal Aydın’a toplantıların devam etmesi yönünde görüş belirterek kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.