Gölde Su Bitti

Gölde Su Bitti

İYİ PARTİ Gebze İlçe Başkanı avukat Burak Uluköylü ve beraberindeki heyet gazetemiz ofislerini ziyaret ettiler.

Türkiye’nin gerçek gündeminin yokluk, yolsuzluk, enerji faturaları, servet dağılımında adaletsizlik olduğunu dile getiren İYİ PARTİ Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, “ taşıma su ile değirmen dönmez” diyerek görev süresinin sonuna gelindiği gerçeğini gören iktidarın seçim barajı ile ilgili çalışmalarının nafile adımlar olduğunu belirtti.

Gazetemizin kurucusu İrfan Yormaz tarafından konuk edilen İYİ Parti heyetinde Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü’nün yanı sıra Siyasi İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Şeker, STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Gönül Vursal, Eğitim’den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avni Aksu, Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Musa Kargıoğlu yer aldı.

Türkiye ekonomisinin toplum üzerinde oluşturduğu ağır yükün Demokrasi, Adalet, Şeffaflık ve Liyakat başlıkları ile hareket edilmesi ile ortadan kalkacağını dile getiren İYİ PARTİ Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “ 6 siyasi partinin aynı masanın etrafında bir araya gelerek imza altına aldıkları manifestoyu dikkatli okumak gerekir. Üzerinde çok çalışılmış ve ülke gerçekleri ile tam orantılı 48 sayfalık bu çalışma Türkiye’nin yakın geleceğinin toplumun tüm kesimlerinin arzu ettiği şekilde nasıl şekilleneceğini anlatıyor.

3 Y ile, çay simit hesabı ile iktidara gelenlerin görev sürelerinde neler yaptıkları neleri yapmadıkları veya yapmak istemedikleri ortada. Yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldırmak için ise çözüm çok ama çok basit.

Yandaşa aktarılan gelir kaynaklarının tümünün vatandaşa aktarılması, israfın kati suretle önlenmesi Türkiye ekonomisini ve toplumun refah düzenini kısa sürede istenilen düzeye getirecektir.

Yanlış ve yandaş politikalar ile gelinen bu noktada gölde su kalmamıştır. Taşıma su ile değirmenin dönmeyeceği aşikardır. Bu iktidar görev süresini doldurmuştur. İlk seçimde millet emanetini geri alarak İYİ kadrolara göreve tevdi edecektir.” dedi.

AnibalGazete’ye yayın hayatında başarılar dileyen İYİ PARTİ Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’nün Gebze’ye ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarını gazetemizin yeni sayısında takip edebilirsiniz.