GÜVENÇ, İYİLERLE BULUŞTU.

GÜVENÇ, İYİLERLE BULUŞTU.

Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Akşener'in çağrısı ile İYİ PARTİ saflarına katılan Gebze Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç, bugün partisinin ilçe binasında teşkilat üyeleri ile tanıştı.

AK Parti'den istifa ederek 1000 üye ile birlikte İYİ PARTİ saflarına katılan ve geçtiğimiz hafta grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener'in bizzat parti kozetini taktığı Gebze Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç ve beraberindekiler Gebze ilçe binasında milletvekili Lütfü Türkan, İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü ve kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılandılar. 

Yuvana hoş geldin tezahüratları arasında ilçe binasına giren Güvenç, teşkilat üyelerine hitaben yaptığı kısa konuşmada siyasette yıllardır edindiği tecrübe ile İYİ PARTİ'ye ve Türkiye'nin geleceğine hizmet etme arzusunda olduğunu dile getirerek kendisine gösterilen teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HEDEF 5 BİN ÜYE

İlçe Başkan Uluköylü ise Sadık Güvenç ve beraberinde partilerine katılan bin üye ile daha da güçlendiklerini dile getirerek hedeflerinin 5000 üyeye ulaşmak olduğunu söyledi.

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

İYİ PARTİ Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ise Sadık Güvenç gibi kamuoyunun takdir ettiği bir ismi partilerinde görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Türkiye'nin her köşesinde İYİ PARTİ'ye ve Genel Başkan Meral Akşener'e gösterilen ilginin sandığa yansıyacağına ve ilk seçimlerde İYİ PARTİ olarak sandıktan 1. parti çıkacaklarını dile getirdi.