HALKIMIZIN YANINDA, EMRİNDE VE HİZMETİNDEYİZ

HALKIMIZIN YANINDA, EMRİNDE VE HİZMETİNDEYİZ

İzmit Fatih Mahallesi’nde ki vatandaşlarla ve Zeytinlik Camisinde cemaatle bir araya gelen Başkan Büyükakın, "Elbette büyüklü küçüklü yüzlerce projeyi hayata geçiriyor, geçirmeye de devam ediyoruz."

Her fırsatta Kocaeli’nin her noktasında vatandaşlarla buluşan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, son olarak İzmit Fatih Mahallesi’nde ki vatandaşlarla ve Zeytinlik Camisinde cemaatle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir şekilde geçen ziyarette mahalle sakinlerine dinleyen ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, cemaatin talepleri üzerine Camide ki eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in de yer aldığı ziyarette, “Bugünkü hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren ve keyifli kılan hizmetler için çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Biz bu anlayışın aynı zamanda geleceği şekillendiren yatırımlar olarak da bakıyoruz. Halkımızın her daim yanında, emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

 

“AMA BİZİM İÇİN ASIL GÖNÜLLERİ YAPMAKTIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak İzmit ilçesine 1 Milyar 126 Milyon TL’yi bugünümüz itibariyle geçen bir yatırım tutarıyla hizmet ettiklerini ziyaret sonrası dile getiren Başkan Büyükakın, “Yatırımlarımızdan önce gönülden muhabbetlere çok önem veriyoruz. Halkımızın bize hizmetlerimiz için teşekkürü, samimi önerileri ve tavsiyeleri bizlere istikamet veriyor. Bu istikamet vatandaşımızın derdiyle dertlenmek, sorununu çözmek, yarasını sarmak, en zor ve en güzel anlarında yanında olmaktır. Elbette büyüklü küçüklü yüzlerce projeyi hayata geçiriyor, geçirmeye de devam ediyoruz. Ama bizim için asıl gönülleri yapmaktır” ifadelerini sarf etti.

 

“BİZİM ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK”

“Halkımıza mahcup olmadık, mahcup etmedik” diyerek ziyaret sonrası açıklamalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Bizim alnımız açık, başımız dik. Vatandaşımızın güvenine layık olabilmek için çalışıyoruz. İnsanımız bize hizmet etme görevi verdiği andan itibaren kollarımızı sıvadık. Nereye gidersek gidelim vatandaşımızın teşekkürlerini, önerilerini ve dualarını alıyoruz. Hizmet eden kadrolar olarak hemşerilerimizin sesine kulak vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.