HALUK MAMİK'TEN 18 MART MESAJI

HALUK MAMİK

İNŞAAT VE SARRAFİYE SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU MAMİKLER'İN YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK MAMİK, ÇANAKKALE ZAFERİNİN YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI.

Çanakkale destanının 106. yılı münasebeti ile bir mesaj yayımlayan başarılı iş adamı " Aziz vatan toprağını müdafa ederken şehit düşmüy kahramanlarımızı rahmetle anıyorum." diyerek başladığı açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi.

"  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde; cesaret, inanç ve müthiş bir gayret ile tüm dünyaya “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" dedirten; vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda Türk Milleti’nin neler yapabileceğinin kanıtlandığı; tarihin akışını ve ülkemizin kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi’mizin 106. Yılına ulaşmasının heyecanını yaşıyoruz. Çanakkaleyi geçilmez kılan, Vatan toprağı için savaşan ve bu uğurda şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Aradan bir asırdan fazla süre geçmiş olsa da dünya biliyor ki Türk milletini silahla, topla mermi ile yıkmak ve bölmek mümkün değildir.

Onların bildikleri bu gerçeği bizler, her alanda istikrar ve başarı ile daha güçlü kılmak, ekonomik, iktisadı, teknoloji, eğitim ve siyasi alanda birlik ve beraberliğimiz her koşulda muhafaza etmek zorundayız.

Tarihe altın harflerle yazılmış Çanakkale zaferimizin 106. yılını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, istiklal ve hürriyetimizin yaşayan sembolleri gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Saygılarımla."