HANIMAĞA, DÜNYA EVİNE GİRİYOR

HANIMAĞA, DÜNYA EVİNE GİRİYOR

Kocaeli'de iş dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan nam-ı değer Hanımağa Ayten Süleymanoğlu, spor ve iş dünyasının başarılı ismi Bayram Oral ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

HANIMAĞA AĞRI'YA GELİN GİDİYOR.

İş dünyasında başarıları ile adından sıkça söz ettiren hemşerilerinin Hanımağa olarak kabul ettiği Zenay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu, Ağrı'nın tanınmış iş adamlarından Celal Oral'ın kardeşi, eski futbolcu, spor ve iş dünyasının başarılı ismi Bayram Oral ile nişanlandı.

Coronavirüs salgını nedeniyle az sayıda ismin davet edildiği nişan törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, KAISİAD Başkanı Haluk Mamik, Bölgemiz iş dünyasının başarılı isimleri İlhan Akkurt, Cebrail Kamacı, İsmail Kavşut ve çiftin aileleri ile yakın dostları katıldı. Ayten Süleymanoğlu - Bayram Oral çiftinin nişan yüzüklerini AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile çiftin yakın aile dostları KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi birlikte taktı.

Ayter Süleymanoğlu ve Bayram Oral, Ağustos ayında salgın ile ilgili koşulların daha iyi olması durumunda görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girmeyi planlıyor.

Anibal Dergi ve Medya olarak Süleymanığlu ve Oral ailelerini tebrik ediyor, Ayten Süleymanoğlu ve Bayram Oral ciftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.