HAYDAR AKAR'DAN BAYRAM MESAJI

HAYDAR AKAR

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ VE PARTİ MECLİSİ ÜYESİ HAYDAR AKAR, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Akar, mesajında şu sözlere yer verdi.

" Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, saygının, sevginin pekiştiği özel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda manevi duygularımızı tazeleyen, umutlarımızı besleyen günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin en güzel sembollerinden olan Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.

Bu Ramazan Bayramını maalesef dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeni ile evlerimizden çıkmadığımız, büyüklerimizi ve sevdiklerimizi kucaklayamadığımız, komşularımızı, kaybettiğimiz yakınlarımızı ziyaret edemediğimiz olağan dışı bir dönemde kutlayacağız. Gönüllerin bir olduğu bu bayramda mesafelere rağmen aynı duygularla yine bir ve beraber olacağız.  

Yine bu Bayram da covid salgını nedeni ile işsiz kalanları, gerekli desteği ve yardımları görmediği için kepenklerini kapatmak zorunda kalan esnafımızı, çiftçilerimizi, plansız bir biçimde eğitim hayatları etkilenen gençlerimizi görmeden gelemeyiz. Gençlerimizin, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp, her bir vatandaşımızın, bayramları bayram gibi kutlamalarını sağlamak hepimizin görevi. Bunun yolu da, bayramlarda hakim olan kardeşlik, eşitlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamaktan geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bayramlar temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın  Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. "