HEKİMOĞLU YAYINCILIK KURULDU

HEKİMOĞLU YAYINCILIK KURULDU

Kocaeli genelinde en yüksek sermayeli yayıncılık şirketlerinden biri olan Hekimoğlu Basın Yayın AŞ. kuruldu.

Gebze’de iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Numan Hekimoğlu Karaman’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendiği Hekimoğlu Yayıncılığın kurucu ortakları arasında yerel basının tecrübeli kalemi İrfan Yormaz’ın yanı sıra bölgemiz iş dünyasının başarılı genç girişimcileri yer alıyor.

Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen işlemlerin ardından kısa bir açıklama yapan Hekimoğlu Basın Yayın AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Numan Hekimoğlu Karaman “ Uzun yıllardır Gebze’de inşaat, otomotiv, hırdavat sektöründe faaliyetler gösteren ailemizin destek ve teşvikleri ile medya sektöründe yatırım yapma kararı aldık. Uzun görüşmeler ve istişareler sonunda şirketimizin kuruluşunu tamamlayarak ilk adımı atmış bulunuyoruz. Bu aşamada bizlere her türlü kolaylığı sağlayan ve destek olan GTO yönetimine teşekkür ediyorum. Hekimoğlu yayıncılık olarak bölgemizde gazete, dergi, internet haberciliği, radyo ve televizyon yayıncılığı, digital ve ofset matbaacılık hizmetleri, açık hava reklamcılığı faaliyetlerinin yanı sıra bir yayın evi kurarak özellikle bölgemizde yetişmiş yazarların eserlerini okurları ile buluşturmayı hedefliyoruz. Kısa süre içinde sanıyorum Temmuz ayı itibariyle yerel bir gazete yayınlamaya başlayacağız. Karaman ailesi olarak yeni yatırımımızın bölgemize, yerel basın camiasına, paydaşlarımıza ve ortaklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Karaman yeni medya şirketinin merkez ofislerinin Gaziler mahallesi Issıkgöl caddesi no 138/16 Gökçe Plaza yer alacağını sözlerine ekledi.