İlhan Kadıoğlu'ndan Gazeteciler günü mesajı!

İlhan Kadıoğlu

Bu minvalde en önemli işlerden biri de basın mensupları ve özellikle gazetecilere düşmektedir.” dedi.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile bir açıklamalarda bulunan İlçe Sağlık Müdürü Kadıoğlu; “Covid-19 Salgını öncesinde ve sonrasında vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenilir bilgiler sunan ve gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarına ve gazetecilere teşekkür ederim. Bu süreçte basın mensupları, Gebze Bölgemizi bilgilendirmek için yaptıkları gözlemleri, bağımsız kimlikleri, tarafsız duruşlarıyla sağlık kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görmektedir. İşte bu sebepten dolayıdır ki dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu pandemi sürecinde doğru ve sağlıklı bilgi edinme daha fazla önemli hale gelmiştir. Bu minvalde en önemli işlerden biri de basın mensupları ve özellikle gazetecilere düşmektedir.” dedi.

Kadıoğlu konuşmasının devamında; “ Bu süreçte basın mensuplarımıza yapılan çalışmalarımızı, sağlıklı ve doğru bir şekilde aktaran,  basın mensuplarımız ile halkımız arasındaki iletişimi sağlayan Halil Beşer’e de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

ÖNEMLİ BİR KAMU HİZMETİ

Basın İletişim Sorumlusu Halil Beşer; “Gebze Bölgemizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte önemli bir kamu hizmetini ifa eden,  her durumda ve zorlu şartlarda insanların doğru bilgiye ulaşması için görevlerinin başında olan, tüm basın mensubu çalışanlarına ve özellikle Gebze’de çalışan gazeteci dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.