ALDİL YAPI, İŞ VE SİYASET DÜNYASINI İFTARDA AĞIRLADI

ALDİL YAPI, İŞ VE SİYASET DÜNYASINI İFTARDA AĞIRLADI

ALDİL YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İZZET YILDIRIM VE EĞİTİMCİ EŞİ NERGİS YILDIRIM'IN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI İFTAR PROGRAMI BÖLGEMİZ İŞ VE SİYASET DÜNYASININ SEÇKİN İSİMLERİNİ BULUŞTURDU.

İnşaat ve konut sektörünün bölgemizdeki parlayan yıldızı ALDİL YAPI'nın Yönetim kurulu Başkanı İzzet Yıldırım ve eşi eğitimci Nergis Yıldırım'ın ev sahipliğinde bölgemizin en nezih işletmelerinden Dostlar Sofrasında gerçekleşen iftar programına CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Koray Topçu, İzmit Belediye Başkan yardımcısı Emirşah Torun, siyasi partilerin, STK'ların temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı.

Yıldırım ailesinin konuklar ile tek tek ilgilendikleri, iş ve siyaset dünyamızın temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdikleri iftar programı sonrası kısa bir açıklama yapan ALDİL YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yıldırım “ Bu akşam iftar soframıza konuk olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının feyzini ve bereketini hep birlikte yaşadık. Uzaktan yakından gelen dostlarımızla oruçlarımızı birlikte açma, hasbihal ederek hasret giderme imkanı bulduk. Afiyet olsun. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle kentimize, bölgemize ve ülkemize daha büyük hizmetler yapabilmenin fırsatlarını bulacağız. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyoruz.” dedi.