İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ NEDEN SAĞLANAMIYOR?

İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ NEDEN SAĞLANAMIYOR?

CHP Kocaeli İl Sosyal Politikalar Komisyonu artan iş cinayetlerinin nedenlerini ve çözüm önerilerini tartışmak üzere ‘İşçi Sağlığı ve Güvenliği Neden Sağlanamıyor’ konulu panele ev sahipliği yapacak.

CHP Kocaeli, ‘İşçi Sağlığı ve Güvenliği Neden Sağlanamıyor?’ konusunu masaya yatıracak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Sosyal Politikalar Komisyonu, artan iş cinayetlerinin nedenleri tartışmak ve çözüm önerilerini iletmek için “İşçi Sağlığı ve Güvenliği Neden Sağlanamıyor” konulu bir seminere imza atacak. CHP Kocaeli Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Demet Özgün Karaman ve komisyon üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan panel 15 Ocak Cumartesi Günü 13.00-17.00 saatleri arasında CHP Kocaeli İl Başkanlığı binasında düzenlenecek.

 

UZMAN İSİMLER

Çalışma ve Toplum Dergisi Yayın Yönetmeni Av. Dr. Murat Özveri ‘İş Kazası ve Meslek Hastalıklarında Hukuki Süreç ve Açmazlar’ başlığını, DİSK Birleşik Metal İş Sendikası Uzmanı Nuran Gülenç ‘Sendikalar İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği’ başlığını, Emekli İş Başmüfettişi Şeref Özcan ‘Devletin İş Güvenliği Yükümlülükleri’ başlığını, DİSK Eğitim ve İSİG Daireleri Müdürü Tevfik Güneş ‘Güvencesizlik Kıskacında İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ başlığını panelde katılımcılar ile masaya yatıracak.