İSMAİL ALTAY'DAN SİTEM DOLU SÖZLER

İSMAİL ALTAY

Bölgemiz spor dünyasının efsane isimlerinden Altay Spor İhtisas Kulübü kurucusu İsmail Altay, GEBZESEM'in açılış töreni ile ilgili sitem dolu sosyal medya paylaşımı ile gündemi değiştirdi.

Milli takımlar Antrenörü, Amatör sponların bölgemizde yaşatılması ve gençlere sporun sevdirilmesi için yarım asra yakın zamandır Altay Spor Merkezi ile binlerce öğrenci, yüzlerce şampiyon sporcu yetiştiren İsmail Altay, Gebze'ye Büyükşehir belediyesince kazandırılan Gebze Spor Eğitim Merkezi'nin açılış töreni ile ilgili sitem dolu bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Altay, ömrünü spora ve sporcuya adamış isimlerin neden açılış törenine çağrılmadığını sorarak organizasyon yöneticilerine sitem dolu ifadeler kullandı.

Milli Takımlar Antrenörü ve Altay İhtisas Spor Kulübü kurucusu İsmail Altay, sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi. 

Doğruluk SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DAĞAR.

DEĞERLİ ARKADAŞLAR SPORU VE SPORCUYA DESTEK VEREN YÖNETİCİLER SPOR ADAMLARI KIYMETLİ SPORCULARIM .

ADETİM OLMAMASINA RAĞMEN SİZLERLE BİR ŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM .

KOCAELİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ GEBZE DE SPORCU EĞİTİM MERKEZİ SALONU AÇTI BİR SPOR ADAMI OLARAK SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİM BÖĞLE BİR TESİSİN AÇILIŞINA ACABA KİMLER DAVET EDİLİR DİYE DÜŞÜNDÜM BİLMİYORUM BİZLERİ DAVET EDEN OLMADI ŞİMDİ 45/ YILDIR SPOR YAPAN 40/ YILA YAKINDIR GEBZE VE YÖRESİNDE BİNLERCE SPORCU YETİŞTİRMİŞ DÜNYA AVRUPA ULUSLAR ARASI ONLARCA ŞAMPİYONLAR ÇIKARMIŞ BİR KULÜP VE ONUN HOCASI OLARAK YAZIK HEMDE NE YAZIK KENDİMLE ALAKALI YAZMIYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SPORA VERİLEN DEĞER NOKTASINDAN BAKIYORUM EVET BU YÖREDE FUTBOLUN DIŞINDA SPOR YOKKEN 1984 YILINDA SALAN SPORLARINI BÖLGEMİZE GETİRİP SEVDİREN BU GÜNLERE GELMESİNDE ÖNEMLİ KATKILARI OLAN BİR SPOR ADAMI OLARAK ÜZÜLDÜM .

BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BU İŞLERE BAKMAZ SPORLA İLGİLEN MÜD. VE GEBZE DEKİ İLGİLER .

BEN KISACA DÜŞÜNDÜKLERİM YAZDIM BU KONUDA HAKLI GÖRENLER OLACAĞI GİBİ ELEŞTİRENLERDE OLABİLİR GÖRÜŞLER KIYMETLİDİR.

EN YÜKSEK DAĞIN AYAĞI OVADADIR OVA TEMELDİR DAĞLAR OVALARDAN YÜKSELİR."